Венециански Хоризонтални щори

Монтаж и продажба на Вертикални текстилни и алуминиеви щори, щори Ден и Нощ, Сенници, Външни ролетни щори и гаражни врати, Външни и Вътрешни хоризонтални алуминиеви щори

Венециански Хоризонтални щори

18.01.2019 Продукти 0
Венециански Хоризонтални щори

Венецианските или по-познати като хоризонтални алуминиеви щори са широко разспространени и предпочитани от повечето клиенти поради своята практичност и достъпна цена. Хоризонталните щори са изработени от алуминиеви ламели с ширина 16 и 25 мм, както и с различна дебелина на ламелата, предлагат се в повече от 130 цвята включително и дървесни декори.

Хоризонталните алуминиеви щори са изключително разпространени и намират широко приложение, поради голямата си практичност. Хоризонталните щори са решение за всеки дом, защото са практични и лесни за поддръжка.

Възможност за монтаж върху всякакъв тип дограма. Изключително лесно регулиране на светлината, разнообразие на варянти за управление и монтаж. Възможност за изработка на нестандартни форми – кръг, трапец и т.н

Предлагаме хоризонтални щори модел Black Out – при който перфороцията на ламелите е с по-малки размери и издърпана в задния край , позволявайки при затваряна да затъмнят многократ по-добре .
Стандарт- рол има решение за всеки клиент, с рамка Perfect fit се позволява монтаж на щората БЕЗ разпробиване на дограмата.

Стандарт-рол препоръчва хоризонталните щори да бъдат изработени и монтирани с ‘планка лукс’ и странично водене, което ще им позволи по-лесното сваленя с цел почистване и ще ги предпаз до голяма степен от намачкване .

Като фирма, която предлага хоризонтални щори, няма как да подминем пионерите в тази област Hunter Douglas, затова в нашето портфолио сме включили четири тяхни модела отличаващи се с неповторим дизайн и изключително качество на материалите.

  • Ултимейт – изработени и проектирани според философията на Hunter Douglas за неповторим и изтънчен стил. Възможност за монтаж на всики видове дограма, витрини, преградни стени. ** Възможна автоматизация **
  • Ултимейт “Mega View“ – уникален и нов предукт в областта на хоризонталните щори от Hunter Douglas. Иновативно при тех е че при отваряне ( завъртане ) се получава по-голява дистанция между ламелите за по-добра видимост в помещението , а при затворено положение ламелите се застъпват с 40 % в повече , за максимално затъмняване .
  • Ултимейт BB24 – Смело съчетание между хоризонтални и плисе щори. Изтънчен и неповторим стил, ненадмината функционалност и потребителски комфорт .
  • Vario Flex – щората е разделена на две части и всяка от тях се контролира поотделно. Първо се затваря горната секция , при продължаване на въртене се затваря и долната секция. Височината на секцийте се определя от клиента, по този начин Вие можете да контролирате напълно светлинния поток и достъпа до личното Ви пространство .

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *